Nieuwe
catalogus
King Bear

Wie zijn wij ?

Alteximex S.A. ontwerpt, fabriceert en distribueert babyartikelen en babykleding. Daarnaast produceert en commercialiseert Alteximex ook verschillende licenties op kleding voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

 

Alteximex werd in 1967 opgericht en verovert gauw een belangrijke plaats als textielimporteur in België.

In de loop der jaren, breidt Elie Hasson het productgamma steeds verder uit. Aan het assortiment worden eveneens nieuwe artikelen toegevoegd in functie van de behoeften van de klanten. In het begin van de jaren 70, specialiseert hij zich in baby- en kinderkleding, ondergoed en accessoires. In 1986 treedt zijn oudste zoon, Raphaël Hasson, toe tot de familieonderneming en in 2000 komt de tweede zoon, Michel Hasson in het bedrijf werken. Raphaël en Michel slagen erin de textielinvoer uit Italië, Portugal, Turkije, Griekenland en Spanje, en later uit het Verre Oosten, steeds verder te ontwikkelen. Zij importeren eindproducten, doch luisteren naar de behoeften van hun Europese klanten ; alle artikelen worden immers in hun eigen burelen ontworpen.

 

Aangezien de textielsector een dynamische en continu evoluerende sector is, is het belangrijk om permanent in beweging te zijn. Wij organiseren uiterst gerichte prospectie acties en ontwerpen baanbrekende producten met een innovatief design.

 

Wij zijn aanwezig op verschillende beurzen in Duistland, Frankrijk en Spanje.

Onze klanten bevinden zich in België en in het buitenland : Duitsland, Canada, Cyprus, Spanje, Frankrijk, Israël, Italië, Luxemburg, Marokko, Noorwegen, Nederland, Portugal, Democratische Republiek Kongo, Senegal,...

Wie is wie ?