Nieuwe
catalogus
King Bear

Het Alteximex Charter

"Adaptable" : Om onze klanten een zeer uitgebreid en gevarieerd productgamma aan te bieden die het best aan hun behoeften beantwoordt, verdelen wij 2 merken : « Pop Art », bestemd voor boetiekjes en « King Bear », voor babyspeciaalzaken en winkelketens van babyspeciaalzaken. "Labelling" : Wij werken nauw samen met onze klanten om voor hen specifieke en gepersonaliseerde producten te ontwerpen. "Team spirit" : Alteximex is een familiebedrijf en wij wensen dit eigen familiaal karakter te behouden. Voor ons is het dus heel belangrijk dat onze medewerkers zich bij ons gelukkig voelen. "Evolution" : De baby- en textielsector is een dynamische sector die voortdurend in evolutie en beweging is. Om de vinger aan de pols te houden in deze evolutie, blijft Alteximex steeds alert voor de veranderingen op de internationale textielmarkt. "Xx" : Speciale collecties voor meisjes. "International" : Onze producten worden in talrijke landen gecommercialiseerd en verdeeld : Duitsland, België, Canada, Cyprus, Spanje, Frankrijk, Italië, Israël, Luxemburg, Marokko, Noorwegen, Nederland, Portugal, Democratische Republiek Kongo en Senegal. "Marketing & philosophy" : Onze handelsagenten presenteren onze collecties en onderhouden contacten met klanten. Wij bieden onze klanten en onze handelsagenten de meerwaarde die ze van ons verwachten. Dat vertrouwen is de basis voor een duurzame relatie met onze klanten en handelsagenten. "Experience" : Alteximex N.V. werd in 1967 opgericht en is gespecialiseerd in het ontwerp, de fabricatie en de distributie van een uitgebreid gamma babyartikelen, baby- en kinderkleding. "Xy" : Speciale collecties voor jongens.

Onze troeven

Onze in-house ontwerpafdeling : biedt ons een grote flexibiliteit waardoor wij gemakkelijk kunnen inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten.

Productlabelling onder het distributeurmerk.

Onze extra diensten zoals packaging en labelling.

Ons zeer uitgebreid productgamma.

Onze thematische collecties (POP ART CLASSIC en KING BEAR).

Onze centrale strategische ligging in Europa.

Onze KMO-structuur die volgende voordelen biedt : grote flexibiliteit voor onze klanten en leveranciers en voortdurende reactiviteit ten opzichte van de babysector.

Onze producten worden aan diverse kwaliteitscontroles onderworpen en worden vervaardigd conform de Europese veiligheidsnormen en kwaliteitseisen.

Wij bieden uiterst competitieve prijzen aan.

Onze opslagruimte met een oppervlakte van +/- 5.000 m² waar wij altijd een ruim assortiment voor U in voorraad kunnen houden.